Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve 20 ilçe belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için geniş çaplı kutlamalar düzenleyecek. Belediye Başkanı Ahmet Akın, 23 Nisan'da şehir genelinde toplu taşımanın ücretsiz olacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 21:25
Kaynak: Pandermos 10,5
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20 ilçe belediyesi ile iş birliği içinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşku ve heyecanla kutlamaya hazırlanıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel gün, şehrin dört bir yanını şenlik havasına büründürecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ın talimatıyla, bayram coşkusunun herkes tarafından yaşanabilmesi için 23 Nisan'da Balıkesir'deki toplu ulaşım hizmetleri ücretsiz olacak. Bu, vatandaşların etkinliklere kolayca erişim sağlamalarını ve gün boyu sürecek olan kutlamalara katılımlarını teşvik etmek amacıyla düzenlendi.

Şehir merkezindeki Atatürk Parkı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi (Asuva Parkı) başta olmak üzere, çeşitli noktalarda kurulacak Çocuk Sahnesi'nde birbirinden renkli etkinlikler düzenlenecek. Çocuklar, halk oyunlarından illüzyon gösterilerine, animasyonlardan müzik korolarına kadar geniş bir yelpazede eğlence ve öğrenme fırsatı bulacaklar.

Etkinlikler, Atatürk Parkı'nda 23 Nisan Cuma günü saat 14.00'te başlayacak ve gün boyu devam edecek. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde ise akşam 19.30'da başlayacak olan etkinlikler gece saatlerine kadar sürecek. Buradaki etkinliklerde de Bilnet Çocuk Korosu, Gülşah-Baha Konseri gibi gösteriler yer alacak.

23 Nisan Salı günü, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, çeşitli okullardan öğrenci gruplarını ağırlayacak ve gün boyunca çeşitli resmi törenler ve kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Kutlamalar kapsamında, Kuva-yı Milliye Parkı'na zeytin ağacı dikimi de yapılacak.

Başkan Akın, tüm Balıkesir halkını ve özellikle çocukları, bu özel günü birlikte kutlamak üzere etkinliklere davet etti. Başkan Akın, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz kıymetli çocuklarımızın keyifli bir gün geçirmeleri için düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm çocuklarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Bu kutlamalar, Balıkesir'in kültürel ve sosyal yaşamına renk katarken, çocuklara yönelik farkındalık yaratan etkinliklerle de unutulmaz anlar yaşatacak.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.