Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir Büyükşehir'den 1 Mayıs'ta Ücretsiz Toplu Ulaşım

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde şehir genelinde toplu ulaşımı ücretsiz yaptı. Başkan Ahmet Akın, bu uygulama ile işçi ve emekçilerin yanında olduklarını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 16:40
Kaynak: Pandermos 10,5
Balıkesir Büyükşehir'den 1 Mayıs'ta Ücretsiz Toplu Ulaşım

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, tüm resmi ve dini bayramlarda olduğu gibi, şehir genelinde toplu ulaşım hizmetlerini ücretsiz hale getirerek, işçi ve emekçilere desteklerini ifade etti. Bu uygulama, Balıkesir genelinde BTT ve Bandırma AŞ'ye ait araçlarda geçerli olacak ve vatandaşların, bu özel günde kutlamalara kolaylıkla ulaşımını sağlayacak.

Başkan Ahmet Akın, 1 Mayıs kutlamaları öncesinde yaptığı açıklamada, "Tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü içtenlikle kutluyorum. Biz; halkın, emekçinin safında yer alan bir yönetim anlayışıyla güzel şehrimiz Balıkesir'i yönetiyoruz. Balıkesir, emekçi kardeşlerimiz sayesinde; refahı yüksek, huzurlu ve mutlu bir şehir olacak. Balıkesir’i, el birliğiyle işçi kardeşlerimizle kalkındıracak ve çok daha iyi yerlere getireceğiz," dedi.

Bu girişim, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin emekçilerin yanında olduğunu ve onların günlük yaşamlarını kolaylaştırma çabasının bir parçası olarak değerlendiriliyor. Ücretsiz ulaşım hizmeti, işçilerin ve emekçilerin toplu taşıma kullanımını teşvik ederken, 1 Mayıs kutlamalarına katılımın artmasını da sağlayacak. Belediye, bu tür uygulamalarla hem sosyal destek sağlamayı hem de toplumsal dayanışmayı pekiştirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.