Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir'de FETÖ Üyesi Şüpheliye Yönelik Operasyon: 1 Tutuklama

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Kepsut ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonla, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan bir şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli, adli işlemlerin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 16:40
Kaynak: Pandermos 10,5
Balıkesir'de FETÖ Üyesi Şüpheliye Yönelik Operasyon: 1 Tutuklama

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, terörle mücadele ve aranan şahısların yakalanması konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan bir şüpheli, 06 Mayıs 2024 tarihinde Kepsut ilçesinde düzenlenen bir operasyonla yakalandı.

Şüphelinin, jandarma ekiplerince gerçekleştirilen titiz istihbari çalışmalar sonucu tespit edildiği ve operasyonla gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınan şüphelinin üzerinde yapılan aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmamış olup, tamamlanan adli işlemler sonrasında tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği kaydedildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla suçların önlenmesi, azaltılması ve suçluların yakalanması yönünde yapılan çalışmalara aralıksız olarak devam edildiği vurgulandı. Bu tür operasyonlar, terörle mücadelede ve huzurun sağlanmasında kritik rol oynamaktadır. Jandarma, suç ve suçluyla mücadelede kararlılıkla faaliyetlerini yürütmeye devam etmektedir.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.