Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir'de Milli Takım Coşkusu: Büyükşehir'den Tam Destek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, EURO2024 heyecanını şehrin dört bir yanında Balıkesir halkıyla birlikte yaşıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, LED ekranlarda yayınlanan milli maçları Balıkesirlilerle izleyerek galibiyet sevincine ortak oluyor. Avusturya-Türkiye maçını şehrin farklı noktalarında takip eden Balıkesir halkı, Milli Takım’ın galibiyetini coşkuyla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 15:53
Kaynak: Pandermos 10,5
Balıkesir'de Milli Takım Coşkusu: Büyükşehir'den Tam Destek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, EURO2024 heyecanını halkla birlikte yaşatma amacıyla şehrin çeşitli meydanlarına LED ekranlar kurarak Avusturya-Türkiye maçının yayınını gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Akın, maçın ilk yarısını Asuva Parkı’nda, ikinci yarısını ise Paşa Camisi’nde halkla birlikte izledi. Türkiye’nin Avusturya’yı 2-1 yenerek Çeyrek Final’e yükselmesi, Balıkesir halkı arasında büyük bir sevinç yarattı. Türkiye Milli Takım formaları, bayraklar ve meşalelerle maçı izleyen Balıkesirliler, galibiyetin coşkusunu doyasıya yaşadı.

Balıkesir’deki bu coşkulu kutlamalar, şehrin birçok noktasında kurulan LED ekranlar aracılığıyla gerçekleştirildi. Altıeylül ve Karesi bölgelerinde; Asuva Parkı, Atatürk Parkı, Avlu Balıkesir, TTM Migros Üstü, Zağnos Paşa Meydanı gibi alanlarda maçı izleyen Balıkesirliler, diğer ilçelerde de kurulan ekranlarda milli takım heyecanına ortak oldular. Bandırma Sahili, Bandırma Hüseyin Tümer Caddesi, Gönen Cumhuriyet Meydanı, Gönen Çarşı Camisi Önü, Erdek Liman Önü, Avşa Belediye Binası Önü, Saraylar Sahili, Edremit Otogar Önü, Akçay Kordon, Altınoluk Kordon, Burhaniye Meydanı, Havran Belediye Binası Önü, Ayvalık BASKİ Önü, Ayvalık Sarımsaklı Sahili, Sındırgı Meydanı, Dursunbey Meydanı, Susurluk İstasyon Okul Caddesi Köşesi, Bigadiç Kaymakamlık Önü ve İvrindi Belediye Binası Önü gibi noktalarda da maçlar büyük bir coşkuyla izlendi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Balıkesir halkının bu coşkusuna ortak olmak ve milli takımımızı hep birlikte desteklemek bizler için büyük bir mutluluk. Şehrimizin her köşesinde bu heyecanı yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Akın, etkinliklere katılan ve destek veren tüm Balıkesirlilere teşekkürlerini ileterek, milli takımın başarılarının devamını diledi.

Balıkesir halkı, Avusturya karşısında elde edilen galibiyetin ardından milli takımın bir sonraki maçını da heyecanla bekliyor. Şehrin farklı noktalarında kurulan LED ekranlarda yapılacak yayınlarla bu coşku sürdürülmeye devam edecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, EURO2024 boyunca halkın milli takım heyecanını birlikte yaşaması için etkinliklerine devam edecek.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.