Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Ahmet Akın, 1 Mayıs'ta Balıkesirli Emekçilerle Birlikte

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü şehirdeki emekçilerle birlikte kutladı. İtfaiye personelini gece ziyaret eden, kadın emekçilerin etkinliğine katılan ve korteje öncülük eden Başkan Akın, tüm emekçilerin yanında olduğunu vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 22:57
Kaynak: Pandermos 10,5
Başkan Ahmet Akın, 1 Mayıs'ta Balıkesirli Emekçilerle Birlikte

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde örnek bir liderlik sergileyerek, emekçilerle bir araya geldi. Başkan Akın, 1 Mayıs'ın ilk saatlerinde itfaiye personeli ile başladığı ziyaretlerine, Balıkesir'in çeşitli noktalarında devam etti.

Başkan Ahmet Akın, gece yarısı Balıkesir Afet Koordinasyon Merkezi (BAKOM)'ni ziyaret ederek nöbetteki itfaiye personelinin İşçi Bayramı'nı kutladı. Gece geç saatlerde yapılan bu ziyaret sırasında, yaklaşan turizm sezonu için sahillerde yapılan hazırlıklar ve alınan önlemler hakkında bilgi aldı. Ayrıca Deniz İtfaiyesi ve Balıkesir İtfaiye Müzesi projeleri üzerine brifingler dinleyerek, Afet ve Acil Durum Müdahale Planı'na ilişkin sunumu izledi ve Afet Master Planı'nın hazırlıklarının hızlandırılması talimatını verdi.

1 Mayıs sabahı, Çarşamba Pazarı'ndan Kuvayı Milliye Meydanı'na kadar olan korteje katılan Başkan Akın, bu yürüyüşle Balıkesir'de bir ilke imza attı. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilk kez bir 1 Mayıs kutlamasına katılan Başkan Akın, yürüyüş sonrası yaptığı konuşmada, “Emekçi kardeşlerimin yanındayım” diyerek, emekçilerin yanında olduğunu güçlü bir şekilde ifade etti.

Başkan Akın ayrıca, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren Kepsut Caddesi üzerindeki mezbahada çalışan emekçileri ziyaret etti. Burada her bir çalışanla yakından ilgilenerek İşçi Bayramı'nı kutladı ve yaklaşan Kurban Bayramı'na ilişkin hazırlıkları inceledi.

Günün devamında, S.S. Beyaz Zambaklar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Akın, burada da kadın emekçilerin yanında olduğunu gösterdi. Başkan, kırsal kalkınma seferberliğini başlatacaklarını ve girişimci kadınları destekleyeceklerini belirtti. Emekçi kadınların ev ekonomisine katkı sağlamaları için Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkanlarını seferber edeceğini söyledi.

Başkan Ahmet Akın'ın bu özel günde gösterdiği liderlik ve sahadaki aktif katılımı, Balıkesir halkı tarafından takdirle karşılandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin emekçilere verdiği değer ve destek, şehirdeki sosyal uyumu ve toplumsal dayanışmayı pekiştiren önemli bir adım olarak görülüyor.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.