Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Akın, Dijital Gençlik Merkezinde Esporcu Gençlerle Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dijital Gençlik Merkezi'nde düzenlenen “Yaza Merhaba Şenlikleri” kapsamında gerçekleşen VALORANT ve FC24 turnuvalarında Başkan Ahmet Akın, esporcu gençlerle yakından ilgilendi ve dereceye girenleri ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 15:01
Kaynak: Pandermos 10,5
Başkan Akın, Dijital Gençlik Merkezinde Esporcu Gençlerle Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dijital Gençlik Merkezi (DGM), geçtiğimiz hafta sonunda “Yaza Merhaba Şenlikleri” kapsamında “VALORANT” ve “FC24” turnuvalarına ev sahipliği yaptı. Bu etkinlikte, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, esporcu gençlerle bir araya gelerek onlara destek verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Dijital Gençlik Merkezi, hafta sonu boyunca genç esporcuların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Ahmet Akın, oğlu Erdal ile birlikte merkeze gelerek gençlerle bir araya geldi ve onların heyecanına ortak oldu. Esporcularla yakından ilgilenen Başkan Akın, gençlerin teknolojik gelişimlerini destekleyecek projeler hakkında bilgi verdi.

"Pinginizi Düşük, Motivasyonunuzu Yüksek Tutacağız"

Başkan Akın, Dijital Gençlik Merkezi’nde gençlerin ihtiyaç duyduğu tüm teknolojik altyapıyı sağladıklarını belirterek, "Tüm teknolojik altyapılara sahip ancak maalesef atıl kalmış bu teknoloji merkezimizi bir an önce ayağa kaldırmak için çalışıyoruz. Burada gençlerimize teknoloji odaklı, dünyadaki emsalleriyle aynı derecede teknoloji altyapılı bir yaşam alanı sunacağız. Gençlerin buraya gelerek sosyalleşebileceği, e-spor ve teknoloji bağlamında kendilerini geliştirebileceği bir Dijital Gençlik Merkezi hedefliyoruz. Sizlere söz veriyorum her zaman pinginizi düşük, motivasyonunuzu yüksek tutacağız. Önce Dijital Gençlik Merkezimizi sonra Balıkesir’imizi gençliğe yakışır bir hale getireceğiz." dedi.

Dereceye Giren Gençler Ödüllendirildi

Yaza Merhaba Şenlikleri kapsamında düzenlenen turnuvalarda, VALORANT ve FC24 oyunları büyük ilgi gördü. VALORANT Turnuvası’nın şampiyonu Team Nuubs olurken, ikinci GoFlexs Takımı ve üçüncü Shacopa Kajmer Takımı oldu. FC24 Turnuvası’nda ise şampiyon Metin Can Gezer olurken, ikinci Alperen Filiz ve üçüncü Koray Biçer oldu. Dereceye giren gençlere ödülleri Başkan Ahmet Akın tarafından takdim edildi.

Dijital Gençlik Merkezi'nin Geleceği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin, gençlerin teknolojik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla kurduğu Dijital Gençlik Merkezi, benzeri etkinliklerle gençleri bir araya getirmeye devam ediyor. Espor ve teknolojiye olan ilginin artmasıyla birlikte, merkezde düzenlenen etkinlikler de çeşitlenerek gençlere farklı alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı sunuyor.

Başkan Ahmet Akın’ın Dijital Gençlik Merkezi’ne verdiği önem ve destek, Balıkesir’in gençler için daha teknolojik ve yenilikçi bir şehir haline gelmesi yönünde atılan önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor. Geleceğin teknolojik altyapısını bugünden kurmak ve gençlere bu alanda fırsatlar sunmak amacıyla çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.