Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burhaniye'de Uyuşturucu Madde Operasyonu: Bir Şüpheli Yakalandı

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 04.04.2024 tarihinde Mahkeme Mahallesi'nde yapılan uygulamada, şüpheli hareketler sergileyen Abdullah S. isimli şahıstan 12 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli hakkında “TCK 191” maddesi kapsamında adli tahkikat başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 12:46
Kaynak: Pandermos 10,5
Burhaniye'de Uyuşturucu Madde Operasyonu: Bir Şüpheli Yakalandı

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün asayiş olaylarını önleme ve suçluları yakalama amacıyla sürdürdüğü titiz çalışmalar neticesinde, 04 Nisan 2024 tarihinde bir uyuşturucu madde operasyonu daha başarıyla gerçekleştirildi. Mahkeme Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilen ve durdurulan Abdullah S. (2005-Yozgat doğumlu) isimli şahsın üzerinde yapılan aramada, 12 gram esrar maddesi bulunarak el konuldu.

Nöbetçi savcının talimatı üzerine şüpheli hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 191. maddesi uyarınca adli tahkikata başlanmıştır. Bu madde, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçlarını kapsamaktadır.

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü, suçların azaltılması ve önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen bu tür operasyonların yanı sıra, suçluların yakalanması yönünde de aralıksız olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Bu operasyon, ilçe genelindeki asayişin sağlanmasına yönelik yapılan çabaların bir parçası olarak, uyuşturucu ile mücadelenin önemini bir kez daha gözler önüne sermektedir.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.