Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir’den, Mahalleler Arası Futbol Turnuvasına Destek

Bandırma Ömerli Mahallesi'nde düzenlenen 2024 Yılı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleşti. Yeni Yenice Mahallesi şampiyon olurken, 14 takımın katıldığı turnuva spor ve mahalle dayanışmasını artırdı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 12:03
Kaynak: Pandermos 10,5
Büyükşehir’den, Mahalleler Arası Futbol Turnuvasına Destek

Bandırma Ömerli Mahallesi 2024 Yılı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan 14 takım arasında yapılan mücadeleler sonunda Yeni Yenice Mahallesi şampiyon oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle organize edilen Ömerli Mahallesi 2024 Yılı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, Bandırma'da büyük bir coşkuyla tamamlandı. Turnuvaya katılan 14 takım arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Turnuvanın şampiyonu Yeni Yenice Mahallesi olurken, Aksakallı Mahallesi ise ikinci sırada yer aldı. Turnuvanın ödül törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı temsilen Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Aytekin Durmaz ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Burç Özoğuz katıldı.

Dereceye Giren Takımlara Plaket Takdimi

Turnuvada birinci olan Yeni Yenice Mahallesi ve ikinci olan Aksakallı Mahallesi’ne plaketlerini Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Aytekin Durmaz takdim etti. Turnuvaya katılan diğer takımlar ise şu şekilde sıralandı: Doğanpınar-Çinge, Küleflispor, Aksakalspor, Kuşcennetispor, Danışmentspor, Eriklispor, Bereketlispor, Dutlimanspor, Doğaspor, Dedeobaspor, Ergilispor ve Doğrucaspor.

Turnuvaların Devamını Diliyorum

Turnuva sonunda bir açıklama yapan Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Aytekin Durmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın selamlarını ileterek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Akın’ın sevgilerini iletiyorum sizlere. Sporun ve sporcunun dostu Ahmet Akın Başkanım, şehrimiz için gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı aramızda bulunamadı. Sizlere sevgi ve saygılarını iletiyoruz. Turnuvaya katılan 14 takımımızı tebrik ediyorum ve böyle güzel turnuvaların devamını diliyorum. Sevgi ve saygılarımla," dedi.

Bandırma Ömerli Mahallesi'nde gerçekleştirilen bu turnuva, mahalleler arası kaynaşmayı ve spor sevgisini artırırken, gençlerin ve mahalle sakinlerinin spor yapma alışkanlıklarını pekiştirmelerine katkı sağladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sporun her dalında olduğu gibi futbol turnuvalarına da destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.