Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manyas'ta Uyuşturucu Operasyonu: Baba ve Oğul Gözaltına Alındı

Manyas İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Maltepe Mahallesi'nde yapılan operasyonda, baba Mustafa K. ve oğlu Serkan K. uyuşturucu ticareti yaparken yakalandı. İkametlerinde ve araçlarında yapılan aramada çeşitli uyuşturucu maddeler ve silah ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 16:15
Kaynak: Pandermos 10,5
Manyas'ta Uyuşturucu Operasyonu: Baba ve Oğul Gözaltına Alındı

Manyas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Maltepe Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa K. ve oğlu Serkan K. üzerinde yürüttükleri soruşturma neticesinde, şahısların mahallede uyuşturucu madde alım ve satımı yaptıklarını tespit etti. Manyas Sulh Ceza Hakimliği'nden alınan arama kararıyla, 25 Nisan 2024 tarihinde sabah saatlerinde şüphelilerin evleri ve araçlarına operasyon düzenlendi.

Operasyon sırasında, ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 94 adet GALARA markalı sentetik uyuşturucu hap, bir adet parçalara ayrılmış Desert Eagle Call 9 marka tabanca ve bu tabancaya ait 25 adet 9 mm çapında fişek bulundu. Ayrıca Mustafa K.'nin suç faaliyetlerinden elde ettiği olduğu değerlendirilen 6.625 TL para ele geçirildi.

Şüpheliler Mustafa K. ve Serkan K. hakkında, Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla tahkikat başlatıldı. Manyas İlçe Emniyet Müdürlüğü, açıklamasında, uyuşturucu tacirlerine karşı etkin ve amansız bir mücadelenin devam ettiğini bildirdi. Bu operasyon, bölgede uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüldüğünün bir göstergesi olarak kaydedildi.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.