Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yücel Yılmaz’a Esnaftan Destek ve Dualar

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hasan Baba Çarşısı'nda yaptığı ziyaretlerde esnafın teveccühü ve dualarıyla karşılandı. Esnafın desteği ve Fetih Suresi okuyarak Yılmaz için dua etmeleri, şehre olan hizmetin birlik ve beraberlik içinde sürdürüleceğinin altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 14:09
Kaynak: Pandermos 10,5
Yücel Yılmaz’a Esnaftan Destek ve Dualar

Balıkesir'in nabzını tutan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bir dizi ziyaretlerle şehrin kalbine dokundu. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka ile birlikte önce Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni ardından da tarihi Hasan Baba Çarşısı'nı ziyaret etti. Burada, Yılmaz'a yönelik gösterilen sıcak ilgi ve samimiyet, şehrin sosyal dokusunun ne denli sağlam olduğunun bir göstergesi oldu.

Esnafın "Bana gelmeye zahmet etme, bizim oyumuz zaten sizin" şeklindeki sözleri, siyasi bağlılığın ötesinde bir güven ve memnuniyet ifadesi olarak öne çıkarken, başka bir kesim ise daha manevi bir destek sundu: "Kur'an-ı Kerim'imizi açtık, senin için Fetih Suresi'ni okumaya başladık." Bu cümleler, Yılmaz'ın hem gönüllerde hem de dualarda yer ettiğini gösterdi.

Başkan Yılmaz, aldığı dualar ve destek karşısında duyduğu minnettarlığı "Allah hepinizden razı olsun" diyerek ifade etti. Bu teveccühün, kendisine ve ekibine daha fazla çalışma arzusu verdiğini belirten Yılmaz, şehrin birliği ve beraberliği konusunda da vurgu yaptı: "Herkesin düşüncesi, hayat görüşü farklı olabilir ama söz konusu olan şehre hizmetse birlik ve beraberliğimizi sımsıkı koruyoruz."

Yılmaz'ın sözleri, Balıkesir'in geleceğine yönelik umutları ve beklentileri de içeriyor. "Yürekler birlikte atıyorsa başarılamayacak bir iş yoktur," diyerek şehrin potansiyeline olan inancını dile getiren Yılmaz, Balıkesir'in yakaladığı ivmenin altını çizdi ve bu ivmeyi daha da ileriye taşıma sözü verdi.

Bu ziyaretler ve alınan dualar, Yılmaz ve ekibinin şehri için olan bağlılığını ve vatandaşlarla kurduğu güçlü ilişkiyi yansıtıyor. Balıkesir'in gelişimi ve refahı için sarf edilen çabalar, esnafın ve vatandaşların desteğiyle daha da anlam kazanıyor. Yücel Yılmaz'ın liderliğinde, Balıkesir'in birlik ve beraberlik içinde yürüttüğü hizmet yolculuğu, şehrin geleceğine ışık tutuyor.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.