Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırma'da FETÖ/PDY Üyesi Şahıs Yakalandı ve Tutuklandı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, FETÖ/PDY terör örgütüne üyelikten aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli, 27 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 16:40
Kaynak: Pandermos 10,5
Bandırma'da FETÖ/PDY Üyesi Şahıs Yakalandı ve Tutuklandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'nın sürdürdüğü titiz ve kararlı istihbari çalışmalar, terörle mücadelede önemli bir başarıya daha imza attı. FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüphelinin Bandırma ilçesindeki ikamet adresi belirlendi. Bu kapsamda, 27 Şubat 2024 tarihinde planlanan operasyonla şüpheli, ikametgahında yakalandı.

Yakalanan şüpheli, jandarma ekiplerince hızla adli makamlara sevk edildi. Burada yapılan işlemlerin ardından şüphelinin tutuklanmasına karar verildi. Bu operasyon, FETÖ/PDY gibi terör örgütlerine karşı yürütülen mücadelenin ne denli ciddiyetle ve azimle devam ettiğinin bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin korunması, suçların önlenmesi ve azaltılması amacıyla yapılan çalışmalar, bu operasyonla bir kez daha ön plana çıkıyor. Jandarma Komutanlığı'nın terörle mücadeledeki kararlı duruşu, suç ve suçlulara geçit verilmeyeceğinin altını çiziyor.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.