Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırma’da Hasarlı Araç İçin Parçalar Çalındı

Bandırma’da bir sanayi sitesinde hasarlı aracını tamir ettirmek için bırakan Ş.Ç. isimli vatandaş, aracının birçok parçasının çalındığını fark etti. Yapılan soruşturma sonucunda dört şüpheli yakalandı ve çalınan parçalar, şüphelilerin aracından çıkarılarak sahibine teslim edildi. Üç şüpheli tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 22:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 22:56
Kaynak: Pandermos 10,5
Bandırma’da Hasarlı Araç İçin Parçalar Çalındı

29 Nisan 2024 tarihinde Bandırma’da meydana gelen olayda, Ş.Ç. isimli bir vatandaş, kendi adına ruhsatlı ve hasarlı olan aracını yerel bir sanayi sitesindeki işletmeye tamir ettirmek üzere bıraktı. Ertesi sabah aracını kontrol etmek için sanayiye giden araç sahibi, birçok araç parçasının çalındığını fark ederek derhal emniyete haber verdi.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yapılan detaylı çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayının 23 Nisan 2024 akşamı gerçekleştiği belirlendi. Soruşturma sürecinde, araç parçalarını çalan şahısların B.E (18), E.E (45), V.E (23) ve M.E (20) olduğu tespit edildi. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada, çalınan parçaların şüphelilerin hasarlı aracına monte edildiği ortaya çıktı.

Çalınan malzemeler arasında ön kaporta, şanzıman, diferansiyel, motor, teyp, ön farlar, sol ön çamurluk, motor beyni, ön panel, panjur, el freni, davlumbaz, filtreler ve radyatör bulunuyordu. Emniyet güçleri, sökülen parçaları hızla geri alarak asıl sahibi Ş.Ç’ye teslim etti.

Olaya karışan E.E (45), V.E (23) ve M.E (20) isimli şüpheliler, 30 Nisan 2024 tarihinde çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. B.E (18) hakkında ise devam eden işlemler kapsamında bilgi verilmedi.

Bu olay, sanayi sitelerindeki güvenlik önlemlerinin artırılması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi. Vatandaşlar ve işletme sahipleri, daha etkin güvenlik tedbirleri alınması konusunda yetkililere çağrıda bulunuyor. Bandırma Emniyet Müdürlüğü ise suç ve suçlularla mücadelede kararlı olduklarını ve benzer suçların önlenmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.