Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırma'da Üniversitelilere Vize Haftasında Ücretsiz Ulaşım

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20-28 Nisan tarihleri arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerine vize sınavları süresince kampüse ücretsiz ulaşım sağlayacak. Belediye, eğitim desteklerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 11:24
Kaynak: Pandermos 10,5
Bandırma'da Üniversitelilere Vize Haftasında Ücretsiz Ulaşım

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerinin eğitim hayatını kolaylaştırmak için önemli bir adım attı. 20-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Bahar Yarıyılı vize sınavları süresince, öğrencilere üniversite kampüsü ve ek binalarına ulaşımı sağlayan Balıkesir Toplu Taşıma AŞ'ye ait otobüsler ücretsiz olacak.

Bu uygulama, sınav stresi ve yoğunluğu altındaki öğrencilere maddi ve manevi bir destek sağlamayı amaçlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, yaptığı açıklamada sınav haftalarında öğrencilere sağlanan ücretsiz ulaşımın, motivasyonları üzerinde olumlu bir etki yaratacağını ve eğitime olan desteğin devam edeceğini belirtti. Başkan Akın, "Eğitime destek vermeye ve öğrencilerimizin hayatını kolaylaştıracak uygulamalara her daim devam edeceğiz. Balıkesir'imizin ve ülkemizin aydınlık geleceği olan gençlerimize, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum," dedi.

Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da şehir genelinde toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaparak, Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlama fırsatı sunacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin bu tür sosyal sorumluluk projeleri, öğrenciler ve şehir halkı tarafından büyük takdir topluyor.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.