Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırma için Bağımsız Aday Çalım’ın Yenilikçi Vizyonu

İnşaat Mühendisi Sinan Çalım, Bandırma Belediye Başkanlığı için bağımsız adaylığını açıkladı. Bandırma'nın yaşanabilirliğini artırmak ve kentsel sorunlara çözümler sunmak isteyen Çalım, eğitimden sağlığa, altyapıdan yeşil alanların artırılmasına kadar geniş bir yelpazede projeler öneriyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 20:04
Kaynak: Pandermos 10,5
Bandırma için Bağımsız Aday Çalım’ın Yenilikçi Vizyonu

İnşaat Mühendisi Sinan Çalım, Bandırma Belediye Başkanlığına bağımsız olarak aday olduğunu duyurdu. 1984 Muş doğumlu ve iki çocuk babası olan Çalım, Bandırma'da büyüdü ve eğitim hayatının her aşamasını bu şehirde tamamladı. Süleyman Demirel Üniversitesi'nden başlayıp, Politeknik Üniversitesi'nde inşaat mühendisliği alanında lisans derecesiyle mezun olan Çalım, iş hayatına yapı denetim firmalarında yardımcı kontrolör olarak başladı. Daha sonra inşaat sektöründeki liderlik vasıflarını ve yeteneklerini Gönen Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde Bölge Müdürü olarak gösterdi. Kendi işini kurma hayalini Bandırma'da gerçekleştiren Çalım, aynı zamanda bölgedeki iş dünyasını güçlendirmek amacıyla Doğu ile Güneydoğu Anadolu İş İnsanları Derneği'nin kurucu yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığını üstlendi ve Ticaret Odası Meclis üyeliği yapmaktadır.

Bandırma'nın karşı karşıya olduğu sorunlara değinen Çalım, şehrin yeşil alanlardan yoksun olduğunu, otopark, trafik ve altyapı sorunlarıyla mücadele ettiğini belirtti. Deprem kuşağı üzerinde bulunan Bandırma'nın eski yapı stokuna sahip olduğunu ve acil kentsel dönüşüm projelerine ihtiyaç duyduğunu vurguladı. Ayrıca, sanayileşmeyle birlikte konut alanlarının kısıtlı kalması sonucu emlak fiyatlarının yükseldiğini, eğitim ve sağlık alanında da iyileştirmeler gerektiğini ifade etti. Çalım, Bandırma için 400 yataklı yeni bir hastanenin ve 1. Ligde mücadele eden Bandırma Spor için modern bir stadyumun şart olduğunu dile getirdi.

Çalım'ın Bandırma için önerdiği çözümler, şehrin yaşanabilirliğini artırmayı, kentsel sorunlara pratik ve sürdürülebilir çözümler sunmayı hedefliyor. Bandırma'nın geleceğine yönelik bu vizyon, şehrin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Çalım, bağımsız bir aday olarak, Bandırma'nın karşılaştığı sorunları yakından bilen ve bu sorunlara yenilikçi çözümler sunmaya hazır bir yerel yönetici profili çiziyor.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.