Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırma Karaçalılık'ta Ramazan'ın Son İftarı Birlik Mesajları

Karaçalılık Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeği, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, yerel ve siyasi isimlerin katılımıyla gerçekleşti. “Gönül Sofralarında Her Daim Beraberiz” temasıyla düzenlenen etkinlik, farklı siyasi görüşlerden liderleri ve kıymetli hemşehrileri bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2024 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2024 13:09
Kaynak: Pandermos 10,5
Bandırma Karaçalılık'ta Ramazan'ın Son İftarı Birlik Mesajları

Karaçalılık Mahallesi, Ramazan ayının son akşamında anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Karaçalılık Köyü Çerkez Kültür Derneği Başkanı ve Bandırmaspor Onursal Başkanı Onur Göçmez ve yönetim kurulu tarafından düzenlenen iftar yemeği, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı gibi siyasi ve yerel isimleri bir araya getirdi. Bu özel iftar yemeği, farklı siyasi görüşlere sahip liderlerin ve bölge halkının birlik ve beraberlik içinde iftar açmasına olanak sağladı.

Etkinliğe, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, CHP Balıkesir Büyükşehir ve Bandırma Meclis Üyesi Canset Sevim, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Karaçalılık Mahalle Muhtarı Mehmet Evre ve çok sayıda değerli hemşehri katıldı. İftar sofrası, farklı siyasi düşüncelerden insanları bir araya getirerek, Ramazan'ın birleştirici ruhunu yansıttı.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten organizatörler, “Gönül Sofralarında Her Daim Beraberiz” teması altında gerçekleşen iftarın, toplumda dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini belirtti. Bu iftar yemeği, farklı görüşlerden bireylerin aynı sofra etrafında buluşarak, hoşgörü ve saygı çerçevesinde bir arada olabileceklerinin güzel bir örneği oldu.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.