Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırma Üniversitesi Öğrencileri Google'da İlk 100'de

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri, Google Solution Challenge'da "Helping Hand" app ile ilk 100'e girdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 00:02
Kaynak: Pandermos 10,5
Bandırma Üniversitesi Öğrencileri Google'da İlk 100'de

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin yetenekli öğrencileri, Google Solution Challenge'da büyük bir başarı elde etti. Sosyal Eğlence ve Etkinlik Topluluğu'nun Google ekibinde yer alan öğrenciler, uluslararası arenada önemli bir iz bıraktı. Yarışmada, deprem ve doğal afetler gibi insani krizlerde toplanan bağışların ihtiyaç sahiplerine etkin şekilde ulaştırılmasını sağlayacak "Helping Hand" isimli mobil uygulamayı geliştirdiler.

3000'den fazla projenin yarıştığı bu zorlu mücadelede, öğrencilerimiz ilk 100'e girerek Türkiye'den bu başarıya ulaşan üç üniversite ekibinden biri oldular. Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi ile birlikte bu önemli başarıya imza atan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileri, ulusal gururumuz oldu.

“Helping Hand” uygulaması, ihtiyaç sahiplerinin uygulama içindeki harita üzerinden bağışları takip etmelerini ve derneklerle iletişim kurarak ihtiyaç duydukları ürünlere kolayca erişmelerini sağlıyor. Projeyi geliştiren Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencileri Enes Yılmaz ve Mehmet Yalaz ile Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencileri Baturalp Özmen ve Beyza Atay, yaratıcılıkları ve teknik becerileri ile geleceğin teknoloji liderleri olarak dikkat çekiyor.

Üniversitemiz, öğrencilerinin uluslararası platformlarda elde ettiği bu başarıdan dolayı gurur duyuyor ve başarılarının devamını diliyor. Bu tür projeler, öğrencilerimizin gerçek dünya sorunlarına pratik çözümler geliştirme kapasitesini ve yaratıcılığını göstermektedir. Bu başarı, aynı zamanda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin eğitim kalitesini ve öğrencilerinin global düzeyde rekabet edebilirliğini kanıtlamaktadır.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.