Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırmada Aranan Şahıslar Yakalandı ve Cezaevine Teslim Edildi

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan ve hüküm giymiş birçok şahıs yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 20:04
Kaynak: Pandermos 10,5
Bandırmada Aranan Şahıslar Yakalandı ve Cezaevine Teslim Edildi

İlçemizde huzur ve güven ortamının devamı için İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis ve para cezaları bulunan birçok şahıs yakalandı. Emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu suçları ve diğer kanunlara muhalefet suçlarından aranan şahıslar, yapılan baskınlarda ele geçirildi.

Operasyonlar neticesinde;

Hırsızlık suçundan 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 21 yaşındaki F.H.,Dolandırıcılık suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 30 yaşındaki N.A.,Hırsızlık suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 30 yaşındaki K.A.,6136 sayılı Kanun'a muhalefetten 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 44 yaşındaki M.D.,Çocuğa müstehcen yayın izlettirme suçundan 2000 TL para cezası bulunan 64 yaşındaki M.I.,Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan 28 yaşındaki K.T.,Hırsızlık suçundan 7 yıl 10 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 20 yaşındaki K.D. yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Ayrıca, dolandırıcılık ve Askeri Ceza Kanununa muhalefet suçlarından aranan G.T. (30) ve N.A. (25) isimli şahıslar da yakalanarak gerekli işlemler için adli makamlara sevk edildi. Bu operasyonlar, ilçemizdeki asayişin sağlanması ve halkın huzur içinde yaşaması için büyük önem taşımaktadır. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, suç ve suçlularla mücadeleye yönelik çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.