Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırmada Uyuşturucu Operasyonu 7 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

Bandırma Cumhuriyet Caddesi üzerinde gerçekleştirilen emniyet kontrolünde, şüpheli tavırları nedeniyle durdurulan bir araçta yapılan aramada, 7 gram metamfetamin ve bir adet pipe bulundu. İki şahıs hakkında tahkikat başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 14:55
Kaynak: Pandermos 10,5
Bandırmada Uyuşturucu Operasyonu 7 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 04 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen rutin bir trafik uygulamasında, şüpheli davranışlar sergileyen bir araç durduruldu. Cumhuriyet Caddesi'nde yapılan kontroller sırasında, 10 AXX 4XX plakalı araç içerisinde bulunan Ahmet Ö. (1999 doğumlu) ve Cihan Ü. (1994 doğumlu) isimli şahısların üst aramalarında herhangi bir suç unsuruna rastlanmamıştır.

Ancak, şahısların tedirgin davranışları üzerine, günün nöbetçi savcısından araç içinde daha detaylı bir arama yapılması yönünde karar alındı. Yapılan detaylı aramada, aracın torpido gözünde 7 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ve bir adet uyuşturucu kullanımında kullanılan pipe ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak Ahmet Ö. ve Cihan Ü. hakkında uyuşturucu madde bulundurmak suçundan tahkikat başlatıldı. Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla bu tür uygulamaların aralıksız devam edeceği bildirildi.

Balıkesir polisi, uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlılığını sürdürürken, vatandaşların da şüpheli gördükleri durumları emniyet güçlerine bildirmeleri konusunda çağrıda bulunuldu. Bu tür operasyonlar, bölgedeki uyuşturucu trafiğini önlemeye yönelik önemli adımlar arasında yer almaktadır.a

Kaynak: Pandermos 10,5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.